Tezgah sektörünün müşteri memnuniyeti lideri Çimstone!

Beykoz Üniversitesi’nin akademik desteği ile “Türkiye İtibar Akademisi” tarafından bu yıl ilk kez yayımlanan Müşteri Memnuniyeti Endeksi’nde Çimstone, “Mutfak ve Banyo Tezgahı” kategorisinde sektörünün öncü markası ilan edildi!

Akaryakıt, enerji, ulaşım, porselen, otomobil, beyaz eşya, tekstil, kozmetik, gıda gibi pek çok sektörden markanın yer aldığı araştırma, 11-25 Temmuz 2022 tarihleri arasında 26 bölge ve 72 il kapsamında 15 bin kişi ile gerçekleştirildi.

1996 yılında doğal taşlara alternatif bir pazar yaratarak, Türkiye’yi kuvars yüzeylerle tanıştıran Çimstone, Türkiye İtibar Akademisi’nin araştırma sonuçlarına göre sektördeki lider duruşunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Mutlak Müşteri Memnuniyeti

Çimstone; kaliteli ürün ve müşteri odaklı hizmet yaklaşımları ile banyo ve mutfak tezgahı sektöründe farklı bir kültür yaratarak, ürettiği kuvars yüzeylere olan güveni tüketicisinin nezdinde ortaya koyuyor.

Satış ve satış sonrası süreçlerde mutlak müşteri memnuniyeti sunan Çimstone, hem kullandığı yüksek teknoloji hem de kurumsal güvencesiyle %100 müşteri memnuniyeti sağlıyor.