Her tarz mutfak mobilyasına uygun tezgah alternatifleri Çimstone'da!

Günümüzde açık mutfaklara olan talep gitgide artıyor; duvarlar yıkılıyor, bir yandan iş yapıp, diğer yandan da ev halkıyla sohbet edebilme isteği önem kazanıyor. Yoğun kullanıma açık ada üniteli mutfak modelleri, geniş tezgah yüzeyleri sayesinde kalabalık ailelerin ve arkadaş gruplarının kullanımına uygun bir toplanma alanı yaratıyor; mutfağı salonun fonksiyonuna ortak, hatta rakibi hale getiriyor. Ada mutfaklar saklama ve tezgah ünitelerini arttırarak ekstra kullanım alanı kazandırıyor, tezgahın her yönden kullanılması ile fonksiyonel çözümler sunuyor.

Doğal taşlardaki klasik seçeneklerin aksine Çimstone’un zengin renk ve doku alternatifleri, günümüzün modern ve sade çizgilere sahip mutfakları ile uyum içinde eşsiz mekanlar yaratıyor. Modern tasarımlarda sıklıkla rastlanan lake mobilyalar, metal aksesuarlar birbirini bütünleyen Çimstone tezgahlar, ayna efektli ürünleriyle mutfaklara ışıltı ve derinlik katıyor.

Teknolojiye sıcaklık katan, estetiği işlevsellikle buluşturan Çimstone tezgahlar, çağdaş mutfakların vazgeçilmez parçaları olan ankastre mutfak cihazları ile yakaladığı uyumla dikkat çekiyor.

Kuvars mineralini gelişmiş üretim teknolojisi ile tezgahlara taşıyan Çimstone, doğal taş dokularını kuvarsın sağlamlığıyla birleştirerek eşsiz yaşam alanları sunuyor.

Ürün serisinde öne çıkan damar efektli ürünleri ve diğer renk ve doku seçenekleri ile imrenilecek güzellikte mutfaklar yaratıyor. Damarlı ürünlerinin yanı sıra; beyaz, krem, bej, vizon, kahve, gri, siyah tonlarındaki ürünleriyle tik, venge, meşe, ceviz, abanoz ağaçları ile mükemmel uyum sağlarken cam, parlak lake kapakların ağırlıklı olduğu modern tasarımlarla da bütünlük sağlıyor. Sağlık koşullarının büyük önem kazandığı mutfaklarda leke tutmayan, bünyesinde bakteri üremesine izin vermeyen Çimstone, hijyenik bir ürün olarak dikkat çekiyor.