Evinizde Sonbahar Rüzgarı

Sonbaharın iyice hissedilmeye başlandığı bugünlerde, evlerdeki renkler ve dekorasyon da değişmeye başlar.

Zamanımızın büyük bir kısmını bahçelerde ve deniz kıyısında, yani açık havada geçirdiğimiz yaz mevsiminin sonuna geldiğimizde, bir anlamda evlere dönüş de yaşanır ve evlerimizin iç dekorasyonu daha çok önem kazanır. Çünkü yazın sıcak, iç ısıtan günlerinin yerini, rüzgarlı ve yağmurlu havalar alır. Akşamları dışarıda daha fazla vakit geçirmek yerine, bir an önce evlerimize dönmek isteriz. Elbette mevsimler değişirken, trendler de modern esintiler eşliğinde kendisini yenilemeye devam eder.

Sonbahar, herkesin aklına melankolik bir hüznü getirse de aslında bu mevsim, bize göre hepimiz için yeni bir başlangıç anlamına gelir. Sonbaharın keyfine varmak, evlerimizi daha sıcak ve huzurlu ortamlara dönüştürmek, en güzel yeniliktir çünkü...

Soğuk havalara inat, tüm enerjisi ile evlerinize bambaşka bir hava katacak bu yenilikleri sizin için derledik. Yaşam alanlarınızdaki kalite ve konforu en üst seviyeye çıkarırken, sonbahara özgü trendlerin evinize mutluluk getirmesini istedik.

Mumlar Mumları ortaya çıkarmanın şimdi tam zamanı! Eğer evinizde ateş yakabileceğiniz bir şömine varsa harika… Ancak yoksa, ortama yumuşak bir ışık ve romantik bir hava katmaları için dekoratif mumlardan yararlanabilirsiniz. Farklı renk ve şekillerdeki birkaç mumun gruplanması, evinizin her köşesinde, özellikle de banyonuzda hoş bir dekorasyon yaratacaktır.

Perdeler Hiç kuşkusuz perdeler, evinizin dekorasyonunda göze çarpan ilk unsurlardan biridir. Değişen ev dekorasyonunun havasına uygun olarak yazlık ve kışlık olmak üzere iki farklı perde seçimi yapabilirsiniz. Yazın canlı renkler tercih edilirken, sonbahar mevsimine geçildiğinde koyu, toprak rengi tonlarında renklerin tercih edilmesi, evinizin havasını değiştirip daha sıcak ve huzurlu bir ortama dönüştürmenize yardımcı olacaktır.

Yapraklar Sonbaharın en güzel tarafı; yerlere düşen, sarı ve turuncunun çok çeşitli tonlarındaki yapraklardır bizce. Şeffaf bir vazonun içerisine koyacağınız bu yaprakları, mutfak bankonuzun üzerine yerleştirebilir ve mutfağınızın dekorasyonuna çok şık bir hava katabilirsiniz. Aynı yöntemi oturma odanızda, hatta banyonuzda da deneyebilir ve sonbahar konseptini evinizin geneline yayabilirsiniz.

Aydınlatma Minimal ölçülerde yaşamayı sevenleri abajurlar, masa lambaları ve spotlar farklı tasarımları ile karşılamaya yeni sezonda da devam ediyor. Bu sonbaharda evinizin tüm alanlarını doğanın renklerine bürünmüş aydınlatma elemanlarıyla canlandırabilir ve bu küçük ayrıntılar sayesinde evinize mutluluk katabilirsiniz.

Ekoseli Battaniyeler Ekoseli desenler bulundukları ortama sıcak ve samimi bir hava katar. Eski zamanın ruhunu yansıtan bu battaniyeleri, oturma odanızdaki kanepe üzerinde dekorasyon amaçlı kullanabilirsiniz. Odanızın renklerinden biraz canlı olarak turuncu ya da kahverengi tonlarda seçtiğiniz bir battaniye, sonbahar havasını evinizde yaşatacaktır.


Bu küçük detaylar ile sonbaharı en huzurlu şekilde yaşamanız mümkün… Ama evinizi sonbahara daha renkli ve daha keyifli bir şekilde hazırlamak istiyorsanız, son trendlere modern dokunuşlarla hayat veren Çimstone olarak yanınızdayız.