Doğadan İlham Alın; Provence Stili Mutfaklar Yaratın

Güney Fransa’nın kır yaşamından ilham alan Provence stili, ilkbaharda evlerinize hayalini kurduğunuz tazelik ve yeniliği getiriyor. Romantik, nostaljik ve huzurlu bir atmosferi zarif dokunuşlarla mutfağınıza taşıyabilirsiniz. Doğal dokuma kumaşlar, ferforje detaylar, eskitme ahşaplar ve natürel tonlar bu tarzın olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Mutfaklarda ada tezgah üzerinde büyük aydınlatmalar, taze çiçekler ve lavantalar da Provence tarzında öne çıkan detaylar arasında...

Provence stilinde mutfağınızda uçuşan tül perdeler, doğal tonlarda kilimler, seramik ve büyük cam objeler de farklılık ve zarafet katacaktır. Duvarlarda bej, toprak tonları, lila, uçuk mavi ve pembe tonları tercih edilebilir. Desenli veya farklı tonlarda duvar kağıtları da modern aynı zamanda rüstik bir tercih olabilir. Boyuna çizgili duvar kağıtları mutfağınızın tavanını daha yüksek göstererek, dar alanları da daha ferah gösterecektir. Eğer aydınlık bir mutfağınız varsa, örme taş duvar seçeneği de alışılmışın dışında bir stil yaratabilir.

Country stilin huzur dolu atmosferini evinize taşımak istiyorsanız, mutfak tezgahlarınızda Terra, Smyrna, Efes, Olympos, Ares, Toros ve Tundra isimli ürünlerimizle başlangıç yapabilirsiniz!