Evlerde Yeni Yaşam Alanı; Mutfaklar

Son yıllarda evlerin değişen mimarisiyle farklılaşan yaşam alanı alışkanlıkları, mutfakları sadece yemek pişirilen alanlar olmaktan çıkarıyor. Mutfaklar misafir ağırlanan, ailece zaman geçirilen, kullanışlı dekorasyonlarıyla evlerin eğlenceli ve huzur dolu ortamları haline geliyor.

Değişen mimari trendler, yaratıcı endüstriyel tasarımlar ve farklı işlevleri aynı mekanda yapma ihtiyacı, mutfakları çok fonksiyonlu ortamlar haline getiriyor. Ada tezgahlar, kitaplık, oturma köşeleri, TV ünitesi, hobi alanları gibi detaylar ile mutfaklar, tüm ihtiyaçlarınıza cevap veren ailenizle zaman geçireceğiniz keyif alanlarına dönüşüyor.

Kişisel zevklerini mutfağına yansıtmak isteyenler için tezgah seçimi ise büyük önem taşıyor. Çünkü tezgah, mutfağın bütün görünümünü tek başına değiştirebilen etkili bir unsurdur. Üstelik sadece görünümünü açısından değil, kullanım açısından da yadsınamaz bir öneme sahiptir. Mutfak tezgahının her yönden erişilebilirliği, tezgahın üzerinde dilediğiniz işlemi gerçekleştirebilme özgürlüğü ve her şeyin elinizin altında olması tezgah kullanımını kolaylaştırıyor. Sıvı emmeme ve leke tutmama özelliği sayesinde kolaylıkla temizlenebilen Çimstone tezgahlar, üzerinde yemek hazırlarken tezgahın tamamını çalışma alanı olarak kullanabilme imkanı sağlıyor.

Mobilya ve tezgah uyumu ise, en çok dikkat edilen noktalardan biri. Doğanın en sert minerallerinden bir olan kuvarsı üstün teknolojisiyle işleyen Çimstone, farklı renk ve doku alternatifleri ile estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor. Doğal taş görünümündeki damar efektli ürünlerinin yanı sıra,  krem, bej, beyaz, vizon, kahve, gri tonlarında ve farklı dokulardaki ürünleriyle her tarz mobilya, metal aksesuar ve inoks ürünlerle mükemmel uyum sağlıyor. Ayrıca, ayna, cam, deniz kabuğu gibi efektli ürünleriyle de diğer tezgah malzemelerinde bulunmayan seçenekleri ile yaratıcılıkta sınır tanımıyor. Aşınmaya ve çizilmeye dayanıklı olan Çimstone, kolay temizlenebilme özelliği, leke tutmayan, hijyenik yapısıyla işlevsellik ve estetiği aynı anda sunuyor.